Image default
Itthon Történések

Vajna Tímea Jennifer Lopezzel partizott, fotó is készült róluk

Sokan irigykedhetnek ezért a felvételért…

loading...

Vajna Tímea ismét Amerikába utazott, ahol Návai Anikóval, a régóta kint élő újságíróval is találkozott. Együtt mentek egy Golden Globe-os bulira, és készült róluk egy olyan kép, amiért sokan irigykedhetnek.

Jennifer Lopezzel fotózkodtak ugyanis, a felvételt pedig meg is osztották Instagramon.

Návai Anikó egyébként tagja egy kinti szakmai szervezetnek, ami a Golden Globe-jelölteket és díjakat szavazza, valószínűleg ennek révén vettek részt a Hollywoodban, Melrose Place-ben tartott bulin.

A posztban ott van a #hustlers címke is, ami Jennifer Lopez új filmjének a címe (magyar fordításban A Wall Street pillangói), úgyhogy esélyes, hogy a világsztár ennek a promóciója miatt ment el a partiba. Timi egy korábbi posztjában megköszönte Návainak, hogy nem hagyja “otthon szomorkodni”, és mindig elhívja a Golden Globe-os eseményekre, mert így sikerül egy kicsit kiszakadnia a terhek alól. Korábban megírtuk, hogy Andy Vajna özvegye rövidesen Amerikába költözik hosszabb időre, már a karácsonyt is Los Angelesben tölti. Jövő év elején ugyan hazalátogat egy kicsit, de az amerikai állampolgárság megszerzése miatt egy évig nem is jöhet majd Magyarországra.

Ez is érdekelhet!

loading...
loading...